LENZEN

Onlangs zijn we expert-center geworden, met medewerking van Alcon, een kroon op ons jarenlange ervaring en aanpak, te vergelijken met een Michelin ster voor restaurants.

We mogen ons terecht pioniers noemen van de zachte contactlenzen. Reeds in de jaren ’80 bezochten we meerdere beurzen en congressen in Amerika, toen de zachte lenzen nog in hun kinderschoenen stonden. In de jaren ’90 zijn we als één van de eerste begonnen met ons uniek vervangsysteem, dit na grondige studies waar we aan meewerkten.

Zachte lenzen zijn in de loop der jaren enorm geëvolueerd en bieden voor 90% aan iedereen het nodige comfort met helder zicht, mits correcte aanpassing en nacontroles. Voor iedereen de beste lens, we werken met bijna alle fabrikanten en leveranciers, dit laat ons toe voor iedereen de gepaste lens aan te meten. Factoren als airco, droge lucht, beroep, koffie drinkers, onregelmatige uren enz. zullen uiteindelijk mee bepalen wat voor jou het beste is. We werken samen met jou een gepast draagschema uit met de juiste onderhoudsproducten en leren de lenzen inzetten en uithalen.

 

EXPERT

CONTACTLENS

CENTER

BRILDESIGN

Deinze

Karel Picquélaan 33

9800 Deinze

 

Harelbeke

Gentsesteenweg 96/5

8530 Harelbeke

BECOME A MEMBER
SOCIAL
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2023 by Brildesign.  kb0 be 0457 724 984